سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آشنایی با مشخصات درب ام دی اف

استفاده از روکش PVC و روکش چوب و رنگ پلی استر، همراه با مقاومت بالای درب، از مزایای درب MDF محسوب می‌شود. ساختار داخلی این درب از چوب روس خشک شده و هانی کام بهره می‌برد. در کل، درب‌های ام دی اف برای ساخت درهای داخلی ساختمان استفاده می‌شوند. ابعاد استاندارد دقیق برای این درها وجود ندارد، اما معمولاً با عرض 85 تا 90 سانتیمتر ساخته می‌شوند و طول آنها نیز متناسب با طول دیوار تعیین می‌شود. برای خانه‌هایی با دیوار بلند، از درب ام دی اف با طول 210 تا 215 سانتیمتر و برای ساختمان‌های معمولی از درب ام دی اف با طول 202 تا 205 سانتیمتر استفاده می‌شود.

همچنین، درب MDF با چارچوب چوبی نیاز به فضای بزرگتری برای باز شدن دارد؛ به طور معمول، برای بازشوی 85 سانتیمتری، ابعاد پشت تا پشت چارچوب چوبی درب ام دی اف باید 95 سانتیمتر باشد.
نصب درب ام دی اف با استفاده از فوم فشرده پلی‌اورتان انجام می‌شود. این نوع درب نیاز به یراق‌آلات متفاوتی نسبت به درب‌های معمولی دارد. برای نصب درب ام دی اف بر روی چارچوب فلزی، از لولای جوشی چارچوب فلزی استفاده می‌شود. همچنین، برای نصب درب ام دی اف با چارچوب چوبی، از لولا تخت و قابلمه مناسب با نوع تولید درب استفاده می‌شود. هر چند در هر حالت نصب درب ام دی اف نیاز به یک نصاب ماهر دارد که با اصول و درستی این کار را انجام دهد.

جهت سفارش ساخت درب های MDF و انواع کابینت آشپزخانه می‌توانید به وب سایت حامی چوب به ادرس Hamiwood.ir مراجعه کنید.